Skriv ut
Lägg till som bokmärke
Erbjudanden
Partners

Partners

 

För att kunna ge dig som kund den absolut bästa hjälpen har vi tecknat avtal med de ledande leverantörerna inom vår branch. Det gör att vi idag kan erbjuda tillgång till ett sortiment på över 750.000 artiklar, e-handel direkt via vår hemsida, kompletta lösningar mm. Några av dessa partners är:

 

 

Logo Kramp

 

Kramp är en av Sveriges största leverantörer av bl.a. hydraulic. Det ger bl.a. dig som vår kund direkt tillgång till bl.a. deras ebutik med produkter inom områdena; hydraulik, verktyg och verktygsutrustning, hus - fritid och leksaker, elartiklar och reflexer, jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap, kemi, färg, olja och avtorkning, arbetskläder, personskydd och personlig hygien med mycket mera.

 


 

Air Liquide

 

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård och har verksamhet över hela världen. Vi kan erbjuda i stort sätt hela deras sortiment och en del av det har vi alltid hemma i vår butik. Se gärna under vår sida "Gas" för vilka produkter vi normalt har hemma.

 


 

Circle K

 

Circle K säljer Statoils fordonssmörjmedel, industrismörjmedel, smörjfetter, metallbearbetningsvätskor, marinsmörjmedel, sprayprodukter mm. Allt detta kan du köpa via oss som är återförsäljare för dessa produkter. En del har vi alltid hemma i butiken annat beställer vi hem så du kan komma och hämta det, normalt inom bara någon dag. Här kan du ladda ner och läsa deras egen produktkatalog.

 


 

Effer

 

Effer är ett världsledande företag inom kranar för många olika typer av verksamhet. De har själva delat in sitt sortiment i "Big", "Medium", "Small" samt "Marine". Vi kan, som deras återförsäljare, erbjuda i stort sätt hela deras sortiment.

 


 

Fassi

 

Fassi är ett ledande märke för kranar med ett sortiment från kranar om 1 ton upp till 215 ton (2017/2018). Vi är återföräsljare för Fassi och gör kan t.ex. erbjuda påbyggnad av ditt fordon med ett urval av kranar från Fassi. Fassi har funnits på den svenska marknaden sedan 1991 och är ett tryggt val.

 


 

Gelins KGK

 

Gelins-KGK AB är ett agenturföretag som säljer produkter inom lantbruk, industri och fordon som högtryckstvättar, kompressorer och tryckluftsverktyg. Vi saluför hela deras sortiment och har alltid hemma ett urval av deras produkter i vår butik.

 


 

HMS

 

HMS grundades 1992 i Örebro och vi, som deras återförsäljare, kan erbjuda uthyrning av HMS mobilkranar, maskinflytt och transporter.

 


 

JOAB

 

JOAB är ett av de ledande företagen inom påbyggnadsbranschen och vi kan erbjuda deras stora sortiment av liftdumpers, lastväxlare, skiftessystemet Camelont mm.

 


 

Palfinger

 

Palfinger är en av världens största tillverkare av kranar för de flesta typer av användning. Vi kan erbjuda dig merparten av deras sortiment som bl.a. består av lastkranar, timmerkranar, plattformar, baklyftar, passagerar lyftar med mycket mera.

 


 

Specma

 

Specma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik och centralsmörjning. Vi kan erbjuda stora delar av deras sortiment av hydraulik och centralsmörjningssystem.

 


 

Sunfab

 

Sunfab utvecklar, tillverkar och säljer hyraulpumpar och motorer för mobila applikationer, så skriver de själva på sin hemsida och vi som deras återförsäljare kan erbjuda dig stora delar av deras sortiment.